prokairos
Welkom bij ProKairos

Samen versterken
wij de kracht van
uw organisatie

ProKairos werkt graag samen met organisaties die zich inzetten voor een duurzame leefomgeving en die investeren in de groei van hun medewerkers. Wij helpen bij vraagstukken op het gebied van leiderschap, verandermanagement en organisatieontwikkeling.
Double-click to edit button text.

Procesbegeleiding

bovenhoek rood
onderhoek wit
Procesbegeleiding

Wij helpen u om los te komen van het dagelijkse ritme

Procesbegeleiding krijgt bij ProKairos verschillende vormen:

U zoekt iemand om een bijeenkomst op een onafhankelijke en professionele manier te begeleiden. Wij helpen u om los te komen van het dagelijkse ritme en na te denken over de toegevoegde waarde, betekenis en koers van uw organisatie. Wij ontzorgen u door aan de voorkant samen met u na te denken over het doel dat bereikt moet worden. Op basis hiervan kiezen wij de gepaste werkvormen die het voeren van het goede gesprek bevorderen.

Bij ruimtelijke ontwikkelingen gaan wij aan de slag met het opstellen van een krachtenveldanalyse, een SWOT-analyse. Wij ontwerpen en bewaken de processtappen. Wij bereiden informatiebijeenkomsten voor en leiden het gesprek tussen stakeholders. Met onze interventies staan we professionals in het ruimtelijk domein bij die met veranderingen (omgevingswet, duurzame verstedelijking, assetmanagement etc…) worstelen. Onze aanpak, gebaseerd op verbinding en draagvlak, is klant- en situatie afhankelijk.

Bij organisatieontwikkelingen ondersteunen wij het ontwikkelteam om koers te houden en iedereen betrokken te houden. Als kwartiermakers brengen wij beweging op gang. Dit doen wij door aandacht te hebben voor de mensenkant, voor het opstellen van een gedragen toekomstvisie en voor het uitvoeren van concrete acties.

Procesbegeleiding Assetmanagement

Veel gemeenten ontwikkelen zich de afgelopen jaren van een traditionele beheerorganisatie naar een Assetmanagement-organisatie. Vragen die die dan (gaan) spelen liggen op verschillende vlakken.
Bekijk deze casus
bovenhoek wit
bovenhoek blauw
Contact

Laten we elkaar ontmoeten

Procesbegeleiding
footer hoek
ProKairos
Oosteindseweg 22 a
Loft 5
2661 ED Bergschenhoek
ProKairos © 2022 | Designed by TriplePro Online Marketing
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram