prokairos

Trainingen

bovenhoek rood
onderhoek wit
Trainingen

ProKairos ontwikkelt trainingen op maat

We ontwikkelen voortdurend, bewust en onbewust. Onbewust, wanneer we aan het werk zijn en nieuwe inzichten opdoen of nieuwe vaardigheden leren. Bewust, wanneer we naar een training gaan en heel specifiek verrijkt willen worden met kennis en vaardigheden om ons werk nog beter te doen.

ProKairos ontwikkelt trainingen en programma’s op maat. Soms ligt de nadruk op het ontwikkelen van competenties, soms besteden we meer aandacht aan inhoudelijke opgaven die voor de doelgroep van belang zijn. Van belang voor ons is de vraag en de context van de opdrachtgever, en de specifieke leerbehoefte bij de groep die we trainen. Geen organisatie en geen team is hetzelfde. Voor een effectief resultaat is maatwerk daarom van belang.

Wij zetten onze praktijkervaring in als ondersteuning en verbeelding van de theorie zodat deelnemers het geleerde snel kunnen toepassen. Interactie staat centraal en inspireert ons. We beschikken over een eigen trainingsruimte die geschikt is voor een groepsgrootte van 10 à 12 personen.
Voorbeelden van onze trainingen en programma’s zijn:
rood vinkje
Ambtelijke weerbaarheid; waarbij het vakmanschap van de ambtenaar als uitgangspunt wordt genomen en die wordt ingezet om in een politieke context effectief te zijn.
rood vinkje
Weerstand omarmen; op basis van de filosofie achter de Judosport wordt de deelnemers geleerd dat weerstand (van de ander) ingezet kan worden voor een gezamenlijke opgave. In de training laten we de deelnemers dat ook ervaren.
rood vinkje
Adviesvaardigheden; de deelnemers wordt geleerd welke adviesrollen er zijn en hoe ze op basis van hun eigen competenties en de context daarin kunnen variëren.
Daarnaast geven we ook trainingen over inhoudelijke opgaven, zoals de Omgevingswet, Assetmanagement en Fysiek en sociaal domein bij een gemeente.
bovenhoek wit
bovenhoek blauw
Contact

Laten we elkaar ontmoeten

Trainingen
footer hoek
ProKairos
Oosteindseweg 22 a
Loft 5
2661 ED Bergschenhoek
ProKairos © 2022 | Designed by TriplePro Online Marketing
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram