prokairos

Gebiedsmanagers: 
Training Adviesvaardigheden

bovenhoek rood
onderhoek wit
Vraag
Een van de teams binnen Gebiedsmanagers is die van de Adviseurs. De vraag van Gebiedsmanagers aan ProKairos was een trainingsprogramma te ontwikkelen om deze relatief jonge groep enthousiaste en ambitieuze medewerkers vaardiger te maken in het vak van adviseur.
gebiedsmananger
Achtergrond
Technische inhoud vertalen naar een goed advies richting opdrachtgevers die naast de inhoudelijke kwaliteit ook andere belangen moeten afwegen. Dat is de opgave waar veel technisch geschoolde vakmensen voor staan. Welke vaardigheden moet je daarvoor in huis hebben? Daarvoor is nodig dat je de kwaliteiten van jezelf goed leert kennen en die van je collega’s. Je hele persoonlijkheid zet je in bij een goed advies en je moet kunnen variëren in stijl, afhankelijk van de opdrachtgever die tegenover je zit.
bovenhoek wit
onderhoek beige
Aanpak
We ontwikkelden een driedaags programma waarin achtereenvolgens de instrumenten, de persoon, en de praktijk van de adviseur centraal stond. De verbindende schakel tussen deze drie dagen was een praktijkopdracht voor een echte opdrachtgever, die onderdeel uitmaakte van de training. Daarmee konden de deelnemers het geleerde direct in de praktijk brengen en presenteren aan de opdrachtgever. Er was een goede balans tussen theorie en praktijk.
bovenhoek beige
onderhoek wit
Resultaten
Het team Adviseurs binnen Gebiedsmanagers won aan kracht en zelfvertrouwen en hebben elkaars kwaliteiten leren kennen en inzetten. De individuele deelnemers ontwikkelden:
rood vinkje
Meer kennis van de instrumenten die je als Adviseur kunt inzetten;
rood vinkje
Meer inzicht in de eigen kwaliteiten en hoe die verder te laten groeien;
rood vinkje
Meer vaardigheden om als Adviseur direct toe te passen.

Opdrachtgever aan het woord

Gebiedsmanagers: Training Adviesvaardigheden
bovenhoek wit
bovenhoek blauw

Neem contact met ons op

Casus
footer hoek
ProKairos
Oosteindseweg 22 a
Loft 5
2661 ED Bergschenhoek
ProKairos © 2022 | Designed by TriplePro Online Marketing
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram