prokairos

Wim Sneep

bovenhoek rood
onderhoek wit
Over ons

Wim

Als kleine jongen deed ik niets liever dan in ons kleine stadstuintje met plantjes bezig zijn. In een Rotterdamse achtertuin zijn de mogelijkheden beperkt, maar ik kon er heerlijk dromen over grote tuinen en parken in de stad. Het was vanzelfsprekend dat ik de groene kant op ging en ben uiteindelijk afgestudeerd aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein in Boskoop. Daar leerde ik naar de openbare ruimte kijken als plekken waar mensen samenkomen.

De oprichting van ProKairos was toen nog niet te voorzien, maar wel een logisch gevolg van de stappen die ik sinds mijn afstuderen heb gemaakt. Afgestudeerd als beheerder/assetmanager van de openbare ruimte heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt aan structuurplannen en beheerplannen voor openbaar gebied. Ik deed dat als senior adviseur, als senior projectleider en contractmanager; en was vooral inhoudelijk en procesmatig betrokken bij deze dienstverlening voor de overheid. Altijd voor ogen houdend wat ik in Boskoop leerde: het gaat om de mensen die de dienst of het product moeten gaan gebruiken. De afgelopen (ruim) vijftien jaar geef ik leiding aan mensen als teammanager en businessmanager bij Advies- en Ingenieursbureau Antea Group. Daar heb ik verschillende (landelijke) teams opgebouwd en geprofessionaliseerd.
Ik werd in die rollen gewaardeerd omdat ik veel ruimte geef aan professionals, maar tevens duidelijk ben over de kaders waarbinnen het werk moet gebeuren. Ik creëer rust en vertrouwen aan de mensen om mij heen door de open houding waarop ik hen benader. Mijn verbindende stijl van interactie maakt mij tot een gewaardeerd gesprekspartner en coach. Ik denk in lange lijnen van het verleden naar de toekomst en probeer voortdurend in het nu de juiste stappen te zetten, daar waar het gaat om visieontwikkeling maar ook bij persoonlijke ontwikkeling. Wil je meer weten, kijk dan naar mijn profiel op LinkedIn.
bovenhoek wit
footer hoek
ProKairos
Oosteindseweg 22 a
Loft 5
2661 ED Bergschenhoek
ProKairos © 2022 | Designed by TriplePro Online Marketing
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram