prokairos

Individuen

bovenhoek rood
onderhoek wit
Individuen

Wij ontwikkelen individuen

We staan allemaal weleens voor een kruispunt op ons werk, waarop je moet kiezen. Welke richting ga ik op? Dat kruispunt kan veroorzaakt worden door je omgeving, bijvoorbeeld omdat de organisatie waar je werkt in verandering is en jij jezelf daarin weer een plek in moet geven. Of via de feedback van collega’s en leidinggevenden merk je dat bepaalde patronen in je handelen belemmerend aan het worden zijn. Je krijgt behoefte om daarmee aan de slag te gaan.

Vanuit ProKairos helpen we jou graag de volgende stap in je ontwikkeling te zetten.

Wij geloven daarbij in de kracht van de vertraging. Juist wanneer je op een cruciaal punt in je leven staat is stilstaan beter dan een snel antwoord. Stilstaan, vertragen, de tijd nemen voor een goed gesprek omdat je graag meer inzicht in jezelf, in je gedrag en je drijfveren wil krijgen. Door te reflecteren helpen wij je om de zaken vanuit een ander perspectief te zien en allerlei inzichten en mogelijkheden te ontdekken.

Vertrouwen is voor ons een kernbegrip, in de relatie tussen jou en ons. Hoe dat vorm krijgt bepalen we samen. Dat kan op de manier van coachgesprekken aan de hand van een coachvraag. Ook kan het zijn dat je juist behoefte hebt aan iemand die een tijdje met je meeloopt (als mentor) bij een concrete opgave die voor jou nieuw is. Dan lopen inhoud en persoonlijke ontwikkeling een beetje door elkaar heen.

We beschikken over eigen ruimtes waarin we deze gesprekken voeren.
InterimmanagementProKairos OrganisatiesProKairos IndividuenProKairos eigen ruimte
bovenhoek wit
bovenhoek blauw
Contact

Laten we elkaar ontmoeten

Doelgroepen
footer hoek
ProKairos
Oosteindseweg 22 a
Loft 5
2661 ED Bergschenhoek
ProKairos © 2022 | Designed by TriplePro Online Marketing
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram