prokairos

Persoonlijke ontwikkeling

bovenhoek rood
onderhoek wit
Persoonlijke ontwikkeling

Individuele coaching

Stilstaan, vertragen, de tijd nemen voor een goed gesprek omdat je graag meer inzicht in jezelf, in je gedrag en je drijfveren wil krijgen. Door te reflecteren helpen wij je om de zaken vanuit een ander perspectief te zien en allerlei inzichten en mogelijkheden te ontdekken.

Eén op één coaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces. Coaching is altijd maatwerk. Wij helpen je om jezelf beter te leren kennen en te ontwikkelen waardoor je beter in staat bent de ander of de situatie te begrijpen. Wij helpen je om nieuwe vaardigheden te leren om met meer plezier de volgende stap te kunnen zetten en duurzame veranderingen te bevorderen. Door middel van gerichte interactie en het gebruik van diverse technieken ondersteunen wij jou bij he behalen van jouw doelen

Dit doen we op basis van vertrouwen, gelijkwaardigheid en verbinding zonder afhankelijkheid.
Doelgroep: iedereen die stil wil staan bij zijn of haar ontwikkeling, dat wil zeggen:
rood vinkje
Meer inzicht wil krijgen in zijn/haar eigen functioneren
rood vinkje
Talenten, vaardigheden wil ontwikkelen
rood vinkje
Geholpen wil worden om de volgende stap van zijn/haar carrière te maken
rood vinkje
Meer veerkracht, vertrouwen en voldoening wil ervaren
rood vinkje
Teruggebracht wil worden naar de kern van wie hij/zij is
Wij beschikken over een eigen ruimte waar wij in alle veiligheid gesprekken kunnen voeren.

Coachee aan het woord

“Ik heb het coachingstraject als zeer prettig ervaren. Ik voel meer rust en energie. Ik heb veel inzichten gekregen in mijn vaardigheden en in mijn positie als leidinggevende. Door dichterbij te komen bij wie ik in essentie ben en mij ernaar te gedragen, voel ik mij zelfverzekerder en lukt het mij makkelijker om de gewenste beweging binnen mijn team op gang te krijgen”

Coachee aan het woord

“Ik heb door het coachingstraject meer leren denken vanuit mijn eigen kracht, de kennis en vaardigheden die ik al heb in plaats van te willen voldoen aan wat ik denk dat van mij wordt verwacht. Ik ben daardoor veel zelfbewuster aan mijn nieuwe functie begonnen”

Coachee aan het woord

“Door een combinatie van persoonlijke coaching en inhoudelijke begeleiding ben ik me bewust geworden van de stappen die ik binnen mijn functie kan zetten om meer impact te hebben. Zowel persoonlijk als inhoudelijk”
InterimmanagementProKairos OrganisatiesProKairos IndividuenProKairos eigen ruimte
bovenhoek wit
bovenhoek blauw
Contact

Laten we elkaar ontmoeten

Persoonlijke ontwikkeling
footer hoek
ProKairos
Oosteindseweg 22 a
Loft 5
2661 ED Bergschenhoek
ProKairos © 2022 | Designed by TriplePro Online Marketing
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram