prokairos

Interimmanagement

bovenhoek rood
onderhoek wit
Management

Interimmanagement en verandermanagement

Heeft uw organisatie versterking nodig? Interimmanagement biedt een passende oplossing voor een tijdelijke situatie, ter overbrugging van invulling van een vacature bijvoorbeeld. Het kan ook zo zijn dat uw organisatie aan het doorontwikkelen is, zich in een transitiefase bevindt. Denk aan het oprichten van een nieuwe afdeling of aan het verbeteren van het functioneren van een bestaande afdeling. In dat geval bent u wellicht op zoek naar iemand die in staat is om nieuwe energie te brengen, om autonomie en bevlogenheid van mensen te vergroten. Wij staan u graag bij als interim leidinggevende of als kwartiermaker in het ruimtelijk domein. Wanneer we vertrekken, laten we graag een veerkrachtig, open en zelfbewuste groep achter.
bovenhoek wit
bovenhoek blauw
Contact

Laten we elkaar ontmoeten

Tijdens een persoonlijke intake brengen we de situatie en uw wensen in kaart en vertalen deze in een passend aanpak waarbij oog voor mensen en resultaten samengaan. Indien gewenst kunnen we ook van betekenis zijn op het gebied van advisering rondom organisatorische vraagstukken. Wij richten ons namelijk graag op het continu vernieuwen van mens en organisatie. De inrichting en de manier van aansturen van uw organisatie hangen van de identiteit en van de verschillende samenwerkingsverbanden af. Elke organisatie is uniek. Maatwerk is daarom van belang. Alles begint met een gezamenlijke en gedragen visie. Een goede visie zorgt namelijk voor betekenis, beleving en beweging.
Interimmanagement
footer hoek
ProKairos
Oosteindseweg 22 a
Loft 5
2661 ED Bergschenhoek
ProKairos © 2022 | Designed by TriplePro Online Marketing
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram