prokairos

Onze achtergrond

bovenhoek rood
onderhoek wit
Over ons

Murielle en Wim

Mensen maken steden en steden zijn als mensen. Zij zijn uniek, hebben hun eigen kwaliteiten en zijn voortdurend in ontwikkeling. Door positieve aandacht, reflectie en constructieve interactie halen mensen het beste uit zichzelf en worden teams en organisaties weerbaarder.

Deze visie is voor ons hét uitgangspunt voor onze kijk op mensen. In onze jarenlange ervaring (ruim 25 jaar) binnen organisaties in het ruimtelijk-fysieke domein hebben we die visie los van elkaar toegepast en zijn wij de mensen geworden die we nu zijn.

Onze wegen kwamen in 2018 samen. Vanaf dat moment werkten we samen aan een inspirerende en veilige omgeving waarin medewerkers zich ontwikkelden tot zelfstandige en volwassen professionals.

Met de oprichting van ProKairos zetten we die samenwerking voort. We willen onze ervaring in het begeleiden van professionals en het begeleiden van verandertrajecten breder inzetten.
bovenhoek wit
footer hoek
ProKairos
Oosteindseweg 22 a
Loft 5
2661 ED Bergschenhoek
ProKairos © 2022 | Designed by TriplePro Online Marketing
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram