Teamontwikkeling

ProKairos

Teamontwikkeling

De ontwikkeling van leiders en organisaties zijn sterk met elkaar verbonden. ProKairos gelooft in een leiderschap dat verbindend is waarbij werken vanuit visie en vertrouwen de basis vormt.

Leiders weten waar zij vandaan komen, waar zij nu staan en waar zij samen met hun groep heen willen. Zij geven hun omgeving richting en inspiratie. Zij zijn in verbinding met zichzelf en met hun omgeving en staan open voor groei en ontwikkeling. Zij geven veel aandacht aan visie en strategie waardoor er vaak sprake is van gezonde organisaties waar experimenten gestimuleerd worden, waar mensen de ruimte krijgen om zich continu te ontwikkelen en waar processen verbeterd worden.

Wij leveren trainingen op maat waarbij er veel aandacht is voor creatieve en interactieve trajecten, maar ook voor rust en bezinning. Wij geloven in het ervaren. Daarom bestaan onze programma’s voornamelijk uit experimenten, praktische oefeningen en reflectie. Wij bieden voldoende tijd voor zelfreflectie. Inzicht is namelijk de eerste stap voor verandering. Wij worden ook ingeschakeld als interimmanagers.

Doelgroepen: Managementteams, Directies en Projectteams in het ruimtelijk-fysieke domein.

Visievorming

Samen met u gaan we op zoek naar de visie van uw organisatie, naar uw toegevoegde waarde en naar uw kernwaarden waarbij wij uitsluitend het proces begeleiden zodat u eigenaar blijft van de inhoud van uw eigen visie.

Doelgroepen: Managementteams, Directies en Besturen in het ruimtelijk-fysieke domein.