Murielle Hermsen-Facon

ProKairos

Murielle

Mijn wortels liggen in Frankrijk, het land waar ik 22 jaar lang gewoond heb. In 1995 heb ik de opleiding Sociale Geografie/Planologie aan de Universiteit van Utrecht afgerond in het kader van een uitwisselingsprogramma tussen Frankrijk en Nederland. Na mijn studie heb ik mijn hart gevolgd en ben ik in Nederland gebleven.

Voorafgaand aan de oprichting van ProKairos in 2020 ben ik ruim 20 jaar actief geweest op het gebied van ruimtelijke ordening. Negen jaar lang heb ik gewerkt aan visievorming, gebiedsontwikkelingen in de rol van senior beleidsmedewerker, senior adviseur en senior projectleider. Vervolgens heb ik besloten leiding te geven aan mensen. In 2014 heb ik een coachopleiding succesvol afgerond. Elf jaar lang ben ik leidinggevende geweest bij de gemeente Den Haag bij de afdelingen Stedenbouw, Verkeer en bij het Ingenieursbureau van Den Haag.

Ik word beschreven als een persoon die aandacht, richting en vertrouwen geeft. Ik ben betrokken, analytisch en mensgericht. Men waardeert het feit dat ik in staat ben om complexe vraagstukken te structureren, strategische lijnen uit te zetten en deze naar concrete acties te vertalen. Mijn inhoudelijke expertise combineer ik graag met het vermogen om visies te ontwikkelen, processen te organiseren en mensen met elkaar te verbinden.

Structuurvisie Alkemade
De Bloemen
BSP
Lijn 11 Zone
Dorpsvisie Nieuwerbrug aan den Rijn
Leidinggevende Den Haag