Onze achtergrond

ProKairos

Murielle en Wim

Mensen maken steden en steden zijn als mensen. Zij zijn uniek, hebben hun eigen kwaliteiten en zijn voortdurend in ontwikkeling. Door positieve aandacht, reflectie en constructieve interactie halen mensen het beste uit zichzelf en worden teams en organisaties weerbaarder.Deze visie is voor ons hét uitgangspunt voor onze kijk op mensen. In onze jarenlange ervaring (ruim 25 jaar) binnen organisaties in het ruimtelijk-fysieke domein hebben we die visie los van elkaar toegepast en zijn wij de mensen geworden die we nu zijn.

Onze wegen kwamen in 2018 samen. Vanaf dat moment werkten we samen aan een inspirerende en veilige omgeving waarin medewerkers zich ontwikkelden tot zelfstandige en volwassen professionals.

Met de oprichting van ProKairos zetten we die samenwerking voort. We willen onze ervaring in het begeleiden van professionals en het begeleiden van verandertrajecten breder inzetten.

Ons verhaal kent niet alleen hoogtepunten. Ook wij hebben momenten van crisis meegemaakt en hadden soms hulp van anderen nodig om het juiste perspectief op onszelf en onze organisatie weer scherp te krijgen. Ook die ervaring motiveerde ons om ProKairos op te richten.

Achtergrond Wim Achtergrond Murielle